Tävling

RÖSTA TILLBAKA DIN FAVORIT

Längtar du fortfarande efter en ProViva-smak från förr? 2019 fyller vi 25 år och det firar vi med att återlansera en av våra tidigare favoriter. Var med och rösta fram rätt smak! Det går på ett klick. Röstningen avslutas 20 januari.

GUL KIWI MANGOSTAN

Milda exotiska smaker och levande bakteriekultur som väcker dig vänligt på morgonen. Mangostan är en frukt vi hittade i Thailand. Fruktköttet är mjukt och saftigt. Smaken är söt med kryddig nyans. Första gången vi fick njuta av mangostan i ProViva var 2009.

ÄPPLE SVARTVINBÄR MED MYNTA

Mogna äpplen, syrliga svartvinbär och fräsch mynta. Riktigt god törstsläckare som lanserades första gången 2009. Mitt i sommarsmaken döljer sig också vår lilla laktobacill.

GRAPEFRUKT LITCHI

Frisk och sötsyrlig fruktdryck med levande bakteriekultur som ger dig en bra start på dagen. Minns du den från 2010? Annars kanske du kan prova snart.

RABARBER JORDGUBB

Syrlig rabarber och söta jordgubbar är en svårslagen sommarkombination som passar året runt. Den här varianten av vår fylliga dryck med levande bakterier kom 2011.

RÖDBETA/SVARTVINBÄR

Vår härliga rotfrukts- och bärdryck var en unik blandning 2014. Smaken är fortfarande alldeles egen, frisk och spännande. Och de levande bakterierna är helt unika.

Tack för din röst!

Tack för din röst! Vinnaren hittar du i butik i maj 2019!

Stäng