TA HAND OM DIG INIFRÅN

Vissa relationer är viktigare än andra. Den kanske allra viktigaste är den till dig själv. Du ska ju vara med dig resten av livet, och naturligtvis vill du må bra under tiden. Det är där en fruktdryck med levande bakteriekultur och fermenterad havre kommer in i bilden.

När vi började tillverka ProViva på Österlen 1994 gjorde vi det för att fler skulle få ta del av bakterien Lactobacillus plantarum 299v. Det är den levande bakteriekultur som fermenterar havre kommer in i bilden. I naturen hittar man den bland annat på frukter och löv, men vi har låtit den växa till sig i en havrevälling. Vällingen har vi blandat med frukter och bär till en dryck som vi brukar kalla Magens lille vän®.

Bakterier i gott sällskap

Men att ta hand om sig handlar också om att njuta av goda smaker. Därför har vi letat över hela världen för att hitta råvaror till våra fruktdrycker. De finaste blåbären finns här hemma i Sverige medan den godaste mangon, även känd som drottningen av mango, växer i nationalparken Gir i Indien. På sistone har vi både uppdaterat sortimentet med nya smaker och gjort om receptet på några av våra klassiker. Allt för att du ska kunna fortsätta vårda din viktigaste relation. Inifrån och utifrån, hela livet.

Vill du veta mer om våra goda frukt- och bärdrycker? Läs mer om ProVivas drycker här.

 

ProViva tipsar