hälsa

Proviva Active

Det finns otaliga sport- och återhämtningsdrycker att välja mellan. Hur skiljer sig ProViva Active från de andra? Det korta svaret är att den är ensam i sitt slag med kombinationen levande bakterier, antioxidanter, kolhydrater och protein. Ett lite längre svar hittar du här.

Av alla drycker för sport, prestation och återhämtning som finns på marknaden är det ingen annan än ProViva Active som innehåller kombinationen levande laktobaciller, antioxidanter, kolhydrater och protein. 

Återställ balansen efter högt tempo

De flesta av oss håller ett högre tempo i perioder. Man kanske tränar mer, tävlar eller har det ovanligt intensivt på jobbet. ProViva Active är en välsmakande dryck för alla aktiva vuxna som vill återställa balansen i kroppen när belastningen varit större än vanligt. Men som alltid när man tillför kroppen näringsämnen är lagom allra bäst.

”ProViva Active är en välsmakande dryck för alla aktiva vuxna som vill återställa balansen i kroppen.”

Vitamin och mineral i lagom mängd

ProViva Active innehåller höga doser vitaminer och mineraler. Om du dricker stora mängder sportdryck kan det vara värt en eftertanke. Det finns ingen risk för skadliga effekter för en frisk vuxen så länge du inte dricker mer än 750 ml ProViva Active per dag. Den som tränar hårt kan dricka ännu mer. Om du ammar, är gravid eller är under 15 år ska du undvika att dricka ProViva Active regelbundet. Tänk också på att inte tillföra samma ämnen via kosttillskott som du får genom drycken.

Inte för mjölkproteinallergiker

Som du säkert vet är ProViva Fruktdryck både laktos- och mjölkproteinfri. ProViva Active innehåller däremot 2 g vassleprotein per 100 g och en mycket liten mängd laktos, mindre än 45 mg per 100 g. Det innebär att mjölkallergiker ska avstå från att dricka ProViva, medan laktosintoleranta inte borde få några problem med den lilla mängden laktos.

En sportdryck för vuxna

Alldeles av sig själva utsätter barn inte kroppen för samma sorts ansträngning som vuxna ibland gör. Därför behöver de inte dricka ProViva Active och ska inte heller göra det eftersom deras behov av vitaminer och mineraler är betydligt mindre. När man är liten kommer man långt med frukt och grönsaker.

Levande bakterier mår bäst i kylen

ProViva Active finns där den kan behövas, i vanliga livsmedelsaffärer och servicebutiker samt på sportanläggningar. Du hittar den i kylen. Vill du veta mer om vad flaskan innehåller, ta en titt på vår produktsida.

andra ämnen

PROVIVA SUPERFRUKT

Mer eller mindre vätska, det är frågan.